Munka- és szabadidős utazásiam

Élményeim a nagyvilágban

Élményeim a nagyvilágban

2019 összegzés

2019. december 31. - Folytonutazok

2019.jpg

A fenti kép a Google idővonalam 2019-ből. Jó kis funkció ez, hiszen így nem felejtem el és vissza tudom nézni bármikor, hogy hol és mikor jártam egy adott helyen. 

Utazás szempontjából nagyon jó évet zártam, rengeteg pozitív élmény ért. 

15 éve először fordul az velem elő, hogy a következő évre (2020-ra) nincs betervezve az összes nyaralás, kimaxolva előre a szabadnapok száma és akár lefoglalva a szállás és repülőjegy. Ennek oka a fent említett negatív élmény. Kicsit elment a kedvem a tervezgetésektől. Az elmúlt jó pár évben mindent előre elterveztem, de pár hónapja napról-napra (sem) gondolkozok előre. 

Elgondolásaim vannak azért, mint például a Cote d' Azur (Francia Riviéra), Dubai vagy Tel Aviv, illetve szeretnék menni Szingapúrba előadást tartani céges ügyben, remélem ez összejön. Természetesen rutinszerű munkaügyben továbbra is havi szinten fogom járni Európában Németországot, Romániát, Szlovákiát, Lengyelországot, Olaszországot, Csehországot és Ausztriát. 

Egy pár "száraz" adat még 2019-ről:

Levezetett kilométerek: ~100.000km

Repült kilométerek: ~60.000km

Hotelben töltött éjszakák száma (munka + szabadidős): ~ 80 nap (~35 különböző hotelben)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://folytonutazok.blog.hu/api/trackback/id/tr5315377414

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása